RuseHorseClub Web site home RuseHorseClub on Facebook RuseHorseClub RSS RuseHorseClub on fkickr RuseHorseClub on YouTube Image Map
Вие се намирате тук: Конна база RuseHorseClub » Нашите коне

Нашите коне

   Имаме удовоствие да ви представим най-важните обитатели на нашия клуб – тези, които изпълват сърцата ни с любов и нежност, и ни карат да се гордеем – нашите коне:

 


Гигантик е роден на 13 март 1998 година. Това е един кон койето не се нуждае от представление със своти 5 титли на ребулликански шампион в Тежкия клас и Многобройните си отичия в международни състезания


 

  

 

 

  

 

 

 

Шарън/ Sharron (Animo x G Ramiro Z x Grannus) е светло-кафява кобила, порода холандска топлокръвна (KWPN) и е родена в Нидерландия на 15 април 1999 година. 

  

 

 

Текила / Tequilla (Animo x Silvio I x Domino) също е родом от кралството. Кобилата е порода холандска топлокръвна (KWPN) 

  

 

 

Малката Алмандра е дъщерята на Текила


 

  

 

 

Дрим оф Мужик / Dream of Moujik (Moujik de Sohan x Elanville Ruud x Ramzes) е жребец порода белгийски топлокръвен (BWP). Роден е на 01.04.2009г. 

 

Каспер / Casper van Generhese (Moujik de Sohan x Elanville Ruud x Ramzes) е роден през 2008 в Белгия.


 

 


  Ел Роял/ Elroyal (Numero Uno x Lupicor x Damiro x Concorde) е тъмно-кафяв жребец порода холандски топлокръвен (BWP). Роден е през 2009.

 

 
Кобилата Бель Вю / Belle-Vue Van De Beemden (Le tot de Semilly x Pachat x Missouris) е кобила на 10 години, порода белгийски топлокръвен (BWP). Има добри постижения в спорта. Като по-голяма, има уравновесен и спокоен нрав, обича да работи както с начинаещи, така и с напреднали ездачи.

 


Последният ни жребец се казва Нумеро де Семили / Numero de Semilly stallion (Numero Uno x Le tot de Semilly) – синът на Бель Вю. Роден е на 02.05.2009г


  


Следваща достойна внимание е най-голямата кобила в конюшнята – Филаделфия / Philadelphia (Fil D’or II sf x Furioso), порода сель франсе. Родена е през 2004 година.


 

 

 

  

 

 

Дъщерята й Персия/Persia (Limnos x Landgraf І) е на 2 години и е дъщеря на известния Limnos


 


 

 


Особено внимание бихме искали да отделим на двете най-добри приятелки – светло-кафява кобила Любка и малкото черно пони  Пипилота. Двете са нераздели, живеят в един бокс и даже пасат една до друга.  Любка е като танк, затова всички начинаещи започват уроците си по езда с нея. По-спокойно и по-небързащо за никъде животно в нашата база няма  Какво да кажем за Пипи… Тя обича да яде, да яде и да яде.  Не обича кучета, защото постоянно я тормозят, но тя ги понаритва от време на време, и нещата се оправят.


  

 


Всяко едно животно има свой неповторим и уникален характер, и те, като нас имат добри и лоши дни, но въпреки това са невероятно предани и добродушни. Вярваме че запознанство и време, прекарано с тях, ще ви донесат много приятни и забавно моменти. А в случай, че носите малко моркови или ябълки, ще ви обградят с цялото си внимание. Ние и нашите конете ви очакваме!


 

 RuseHorse Club

Клуб по конен спорт и коневъдство - Русе